Saturday, 12 August 2017

0

Idea untuk Hadiah Hari Jadi

Bantal

Buntu nak bagi hadiah apa pada yang tersayang?? Selalunya hadiahkan kek,bunga,jam,teddy bear dan macam-macam lagi kan. Bosan. Asyik hadiah yang sama je tiap2 tahun. Jadi apa kata beli bantal dengan Bycikrenex dan boleh request lagi nak design macam mana. Boleh nak letak gambar kartun kegemaran ,ucapan special , dan sebagainya.

Tak dapat nak gambarkan rupa bantal tu? Kat bawah ni BCR tunjukkan contohnya yer.

Bantal
Untuk dihadiahkan pada kawan baik. Thanks Nadia tempah.
Bycikrenex
Untuk dihadiahkan pada anak tersayang. Thanks Kak Sotex
Bantal cik renex
Untuk di hadiakan teman baik. Thanks Ika.

Kalau berminat boleh terus komen di bawah atau Whatsapp je kami di nombor di bawah ni.

0 1 7 7 9 4 4 8 9 1


Terima kasih.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana berkunjung ke BLOG BYCIKRENEX.

Follow by Email

How To Contact Us

Name

Email *

Message *