Tuesday, 8 August 2017

0

Idea untuk Hadiah Kahwin

Hujung minggu atau cuti panjang memang akan dipenuhi dengan jemputan kenduri kahwin kan. Kita pun mulalah gelabah nak beli hadiah apa untuk pasangan raja sehari tu nanti. Jangan risau,pihak kami ada idea untuk anda.


Apa kata hadiahkan bantal kepada pasangan pengantin. Eh bukan bantal biasa okay, tapi diletakkan sekali nama mereka. Pasti bila mereka tengok bantal ni,akan tersenyum sebab ianya boleh di buat hiasan bagi mencantikkan lagi deko bilik mereka.

Ini adalah contoh bantal kahwin yang pihak Bycikrenex hasilkan.Bantal ni customer yang design sendiri. :)

hadiah kahwin
bycikrenex
hadiah kahwin
hadah kahwin 


  • Kalau berminat boleh terus Whatsapp 017 794 4891 yer ataupun komen je dibawah ni.:)

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana berkunjung ke BLOG BYCIKRENEX.

Follow by Email

How To Contact Us

Name

Email *

Message *